Collectie

Onze collectie omvat een wisselend aanbod van oudere en nieuwe Duitse, Boheemse, Franse en Hongaarse instrumenten, alsmede een groot aanbod van met de hand vervaardigde nieuwe instrumenten uit geselecteerde Oosteuropese of Aziatische ateliers. Violen beginnen in de prijsklasse 300-400 euro. Altviolen vanaf 600 euro, celli vanaf 1000 euro, maar rekent u op vanaf 1500 euro. Voor violen is de prijsklasse 1000-2000 euro momenteel ruim vertegenwoordigd. De voorraad is uiteraard veel groter dan u hier op deze website kunt zien.

Voor het uitzoeken van een instrument moet de tijd worden genomen en daarom een afspraak worden gemaakt. Het op zicht nemen van een of twee instrumenten voor een paar weken is mogelijk en aan te bevelen.

Alle instrumenten zijn in ons atelier zonodig gerestaureerd, perfect speelklaar gemaakt en opgetuigd met de beste materialen van Westeuropese kwaliteit. 

Bij ons bestaat het overgrote deel uit goed klinkende en uitstekend bespeelbare instrumenten voor studie, amateurgebruik en professionele toepassingen. Wij hebben doorgaans geen Stradivari, Guadagnini en Vuillaume in onze collectie. Voor een deel is de collectie ook te zien in onze webwinkel

Instrumenten worden alleen in ons atelier verkocht, uitgezonderd een paar basisvioolsets die ook via de webwinkel zijn te bestellen.