Collectie

De collectie omvat een wisselend aanbod van oudere en nieuwe Duitse, Boheemse, Franse en Hongaarse instrumenten, alsmede een groot aanbod van met de hand vervaardigde nieuwe instrumenten uit geselecteerde Oosteuropese of Aziatische ateliers.

Violen beginnen in de prijsklasse vanaf 500 euro. Altviolen vanaf 600 euro, celli vanaf 2000 euro. Op dit moment zijn er ook nog een paar mooie celli in voorraad, de meeste daarvan zijn 7/8 en een enkele is 3/4. Voor violen is de prijsklasse 1000-2000 euro momenteel ruim vertegenwoordigd. De voorraad is uiteraard groter dan u hier op deze website kunt zien.

Voor het uitzoeken van een instrument moet de tijd worden genomen en daarom een afspraak worden gemaakt. Het op zicht nemen van een of twee instrumenten voor een paar weken is mogelijk en aan te bevelen.

Alle instrumenten zijn in ons atelier zonodig gerestaureerd, perfect speelklaar gemaakt en opgetuigd met de beste materialen van Westeuropese kwaliteit. 

Bij ons bestaat het overgrote deel uit goed klinkende en uitstekend bespeelbare instrumenten voor studie, amateurgebruik en professionele toepassingen. Wij hebben géén Stradivari, Guadagnini en Vuillaume in onze collectie. Voor een deel is de collectie ook te zien in onze webwinkel

Instrumenten worden alleen in ons atelier verkocht, uitgezonderd een paar basisvioolsets die ook via de webwinkel zijn te bestellen.

Docenten met een of meer leerlingen die een instrument zoeken kan ik in overleg helpen met een zichtzending of demonstratie op lokatie. Ik maak daarover graag een telefonische afspraak.