Verhuur

Vanuit mijn atelier in Callantsoog zijn er mogelijkheden voor het huren van violen in de maten 4/4-1/4Kleinere maten zijn in overleg ook mogelijk.

Altviolen zijn te huur vanaf 38cm (15") grootte. Ik stel een verwijzing van een viooldocent op prijs.

Het gaat om atelierinstrumenten en betere manufacturen van verschillende leeftijd en oorsprong.

Maandhuur categorie 1A (aanschafwaarde instrument t/m €750)  €12,50    (€37,50 per kwartaal,)

Maandhuur categorie 2 (ASW tm €1250)  €16,50   (€52,50 per kwartaal)

Maandhuur ASW boven 1250:  maatwerk.

Maandhuur Altviolen vanaf €13,50.

Huur wordt per kwartaal (3 maanden) berekend. Bij ondertekening van het huurcontract bestaat de eerste termijn uit het aantal weken tot het einde van het lopende kwartaal. Betaling uitsluitend via incasso. Huurders dragen zelf het risico van beschadiging, verlies etc. Een verzekering (Firma Blom in Amsterdam) wordt sterk aangeraden; een taxatierapport wordt hiertoe kosteloos meegeleverd.

Bij het huurinstrument hoort een (alt)vioolkist, strijkstok en schoudersteun in de juiste maat.

Huurders die na verloop van tijd een instrument aanschaffen uit mijn collectie (dat kan ook een ander instrument zijn dan het gehuurde), mogen een zeer gunstig kortingsvoorstel verwachten.

U kunt telefonisch contact opnemen omtrent beschikbaarheid en het maken van een afspraak.

NB. leren spelen op een strijkinstrument is geen sinecure. Onbegeleid wat "aanklooien" op zo'n supergoedkoop instrumentje van internet, al dan niet met behulp van internetfilmpjes, leidt alleen tot teleurstellingen. Zoek eerst een docent waar u een klik mee heeft en maak dan verdere plannen over uw instrument.