Bert Boon Vioolbouw

Vanuit mijn atelier in Callantsoog zijn er slechts beperkte mogelijkheden voor het huren van violen in de maat 4/4 en 7/8, alsmede altviolen vanaf 38cm (15") grootte na verwijzing door een viooldocent uit de regio. Het gaat om atelierinstrumenten en betere manufacturen van verschillende leeftijd en oorsprong.

Maandhuur categorie 1A (aanschafwaarde instrument t/m €750)  €12,50    (€37,50 per kwartaal)

Maandhuur categorie 2 (ASW tm €1250)  €16,50   (€52,50 per kwartaal)

Maandhuur ASW boven 1250:  maatwerk.

Maandhuur Altviolen vanaf €13,50.

Huur wordt per kwartaal (3 maanden) berekend. Bij ondertekening van het huurcontract bestaat de eerste termijn uit het aantal weken tot het einde van het kwartaal. Betaling uitsluitend via incasso. Huurders dragen zelf het risico van beschadiging, verlies etc. Een verzekering (Firma Blom in Amsterdam) wordt sterk aangeraden; een taxatierapport wordt hiertoe meegeleverd. Bij het huurinstrument hoort een vioolkist, strijkstok en schoudersteun. Huurders die na verloop van tijd een instrument aanschaffen uit mijn collectie (dat kan ook een ander instrument zijn dan het gehuurde), mogen een gunstig kortingsvoorstel verwachten.

U kunt telefonisch contact opnemen omtrent beschikbaarheid en het maken van een afspraak.

NB. In 2018. is onze afdeling strijkinstrumentenverhuur in Groningen overgegaan naar het "Atelier voor Strijkinstrumenten" van Sven Otte